Mic sau mare, cu totii avem nevoie de ochelari de protectie la calculator/ dispozitive cu ecran luminos, atunci cand le folosim in mod regulat sau excesiv. Oricine trebuie sa stie pana in momentul de fata ca ecranele diverselor dispozitive emit radiatii ce pot avea diverse efecte negative asupra structurilor oculare in timp. Poate fi vorba despre o simpla jena initial, dar si de ochi rosii sau o vedere neclara. Nici unul dintre aceste simptome nu ar trebui ignorate.  Recomandat este sa beneficiezi cat mai repede de un consult de specialitate pentru a primi un tratament adecvat.

Cu atat mai precauti ar trebui sa fie parintii fata de copiii care au un astfel de obicei. Achizitionarea unor ochelari protectie calculator copii este esentiala pentru o vedere sanatoasa. Bineinteles ca nu orice va fi potrivit pentru copilul tau. Poti determina care este ochelarul potrivit pentru acesta in urma unui consult oftalmologic pediatru de specialitate.

Cand vine vorba despre astfel de servicii, o recomandare de top este Kidoptik, o clinica dedicata pentru copiii, unde vei beneficia de profesionalismul de care ai nevoie. Vei primi la ei atat un consult expert, cat si prescriptia pentru ochelari. De altfel, poti alege modelul potrivit din cadrul clinicii, respectiv il poti comanda online, direct de pe site-ul Kidoptik.ro.

Ce trebuie sa stii atunci cand cumperi ochelarii de protectie pentru calculator copilului tau?

Semne ca ai nevoie de ochelari de protectie pentru copil sunt: senzatia de usturime pe care acesta o resimte, vederea neclara, durerile de cap, oboseala ochilor, tensiune in ochi, senzatia de nisip in ochi, printre altele.

Ai in vedere faptul ca aceste simptome ar putea trada afectiuni deja instalate, fiind manifestari ale lor. Posibile afectiuni dezvoltate pot fi keratita, sindromul sicca, blefarita, iridociclita, keratoconjuctivita a, dar si eroziuni corneene.

In situatia in care in urma consultului nu sunt depistate alte boli oculare, trebuie realizate investigatii specifice pentru a determina cauza exacta a oboselii resimtite in fata telefonului, a televizorului, laptopului/ calculatorului, etc.

Este foarte important sa intelegi ca ai nevoie de un medic oftalmolog specializat in pediatrie pentru a beneficia de cele mai bune rezultate. De aceea, ai in vedere serviciile oferite de Kidoptik, ca sa te asiguri ca procedezi ca la carte si ii oferi copilului tau solutia cea mai potrivita vizavi de ochelari. Acestia au in dotare aparatura moderna, special conceputa pentru copii, astfel incat acestia sa se simta confortabil in preajma dispozitivelor, iar rezultatele sa corespunda cu realitatea.

Daca ai indoieli legate de sanatatea vederii copilului tau, respectiv daca stii ca acesta petrece mult timp in fata ecranelor, e cazul sa programezi un astfel de consult. In urma lui vei afla de ce tip de ochelar are nevoie acesta pentru a-si proteja vederea cand foloseste laptopul, tableta sau telefonul.

Te invit sa accesezi pagina Kidoptik.ro pentru a afla mai multe despre aceasta clinica si despre serviciile pe care le furnizeaza, pentru ca apoi sa iei decizi potrivita pentru copilul tau. Nu mai amana nici o clipa consultul oftalmologic!

Clasificate în: