O rochie te poate pune în evidență, la orice tip de eveniment. Cu toate că în concepția modernă rochiile sunt asociate cu evenimentele de seară sau cele de zi mai speciale, nu trebuie să fie așa. Desigur că în unele situații, pantalonii sunt alegerea mai practică. Însă, dacă o rochie este bine aleasă, ea poate să fie alegerea potrivită. 

Chiar dacă ai multe rochii în garderobă, există anumite tipuri care nu trebuie să îți lipsească. 

Iată 3 tipuri de rochie pe care trebuie să le ai!

Rochie elegantă 

În funcție de etapa vieții în care te afli, e probabil să ai parte de diferite evenimente la care trebuie să participi și care impun un anumit nivel de eleganță. De aceea trebuie să te asiguri că ai cel puțin o rochie de seară, cum ar fi cele de pe georgianaiordache.com, în care să te simți încrezătoare și care să te facă să atragi toate privirile. În special, pentru modelele destinate evenimentelor de seară poți opta pentru culori mai închise, precum verde, albastru și, evident, roșu. 

Rochie de zi 

O rochie de zi poate fi scurtă, elegantă, casual sau sport. Ea poate fi potrivită pentru diverse ocazii, de la o simplă plimbare prin parc până la un botez. Trebuie să te gândești ce preferințe ai și apoi e simplu – descoperă gama de rochii de pe Georgianaiordache.com și alege ce ți se potrivește!

O rochie scurta poate fi purtată la o ieșire cu prietenele, o plimbare sau la un botez, fiind evenimente de zi. Pentru look-urile casual, poți alege rochii din materiale comode, precum bumbacul. Pentru un botez poți opta pentru o rochie tip cocktail, din materiale mai prețioase precum mătasea, tafta sau dantela. 

O rochie midi în schimb poate fi purtată la birou sau chiar la o cină. Această rochie avantajează majoritatea siluetelor, dacă alegi modelul tip creion, care urmărește linia șoldurilor și este mai strânsă în zona genunchilor. Este perfectă într-un cadru office, în culori mai sobre sau chiar și la un eveniment tip botez, dacă materialul este mai prețios și culorile vii. 

Rochia neagra – Little Black Dress 

Little Black Dress, este considerata regina rochiile. Acest tip de rochie este potrivita oricarei femei indiferent de corp si dimensiuni. Rochia te scoate din anonimat si se completeaza perfect cu un look stilat si elegant. Totodata, tine cont si de materialul din care este confectionata rochia. Spre exemplu, poti gasi rochii din catifea care vor arata pe tine absolut minunat, catifeaua fiind un material rafinat. Pentru momentele in care nu stii cu ce sa te imbraci, apeleaza la rochia neagra. Este potrivita pentru orice fel de situatie, putand fi casual, eleganta, scurta sau lunga. Tu decizi cum o porti si cu ce anume o asortezi. 

În concluzie, garderoba cuprinzătoare a unei femei trebuie să prezinte obligatoriu aceste 3 tipuri de rochii. Combinațiile corecte, cu accesoriile potrivite vor oferi un aspect vizual plăcut și vor scoate în evidență frumusețea feminină.

Clasificate în: