De ce iesi in castig atunci cand alegi cazarea in regim hotelier?

Nu te-ai gandit niciodata ce tip de cazare este cel mai potrivit pentru tine atunci cand pleci intr-o calatorie sau deplasare in scop de afaceri? Mai mult ca sigur ai testat cel putin formele traditionale de cazare – hoteluri, pensiuni, moteluri – si ti-ai format deja o anumita impresie cu privire la acestea.
In ultima vreme, cazarea in regim hotelier a devenit un trend in randul romanilor. Cu siguranta ai auzit in mare ce presupune, insa nu iti dai seama cu adevarat cat de convenabila este pana nu o incerci. Te intrebi care sunt avantajele pe care ti le ofera? Iata numai cateva dintre acestea:
Confort
Camerele neincapatoare ale hotelurilor si pensiunilor in care ai senzatia ca te sufoci sunt istorie acum. Iti poti alege un apartament regim hotelier Bucuresti cu 2 sau 3 camere, in functie de cat de mult spatiu vrei sa ai la dispozitie. La fel de avantajoasa este si o garsoniera, de ce nu – in mod cert este mai mare decat o camera standard de hotel.
Apartamentele in regim hotelier sunt modern mobilate, au baie privata si bucatarie complet utilata, astfel incat sa iti poti gati gustari rapide, la orice ora doresti. Cat priveste amenajarea, acestea denota bun gust si iti inspira un aer primitor si calduros.
Intimitatea
Intimitatea este definitorie pentru apartamentele in regim hotelier. Din momentul in care ti se preda apartamentul tu vei deveni un fel de proprietar al acestuia, deci nu te va deranja nimeni fara voia ta. Poti invita in apartament prieteni sau cunostinte, intrucat nu trebuie sa dai raportul unei receptionere. Nici macar nu trebuie sa te mai feresti de privirile curioase si indiscrete ale acesteia atunci cand vii si pleci. Dispui de apartament dupa bunul plac, respectand desigur regulile ce tin de morala si bun simt.
Locatia
Spre deosebire de alte agentii de profil care inchiriaza apartamente intr-o singura cladire, Rocazare.ro pune la dispozitie apartamente de inchiriat in regim hotelier raspandit in tot Bucurestiul. Il poti alege asadar pe cel care ti se potriveste cel mai bine din punct de vedere al nevoilor. In orice caz, apartamentele si garsonierele au o pozitionare strategica, fiind situatie in apropierea punctelor de interes din capitala sau in zona centrala.
Dotarile
Dotarile sunt moderne, menite sa satisfaca cerinte din cele mai exigente. Vei observa din prima ca ceea ce gasesti intr-un apartament de acest tip depaseste cu mult conditiile oferite de alte forme de cazare. Incepand de la dormitorul cu pat confortabil ce te imbie la odihna, pana la bucataria complet utilata, totul iti va intrece orice asteptare. In plus, pentru ca sederea ta in Bucuresti sa devina o experienta placuta la superlativ, vei avea pus la dispozitie TV, aer conditionat, spatiu de lucru si alte astfel de dotari.
Durata de inchiriere
Apartamentele de regim hotelier sunt avantajoase si din punct de vedere financiar, mai ales atunci cand cazarea se dispune pentru o perioada mai lunga de timp. Cu cat durata de inchiriere este mai mare, cu atat mai mult scade plata totala – in felul asta poti chiar economisi.
Cum iti suna pana acum? Desigur ca pentru a te convinge trebuie sa incerci, insa in mod cert nu vei regreta. Daca esti in cautare de confort, intimitate, siguranta si desigur, o experienta noua, nu ezita sa inchiriezi un apartament in regim hotelier atunci cand ajungi in Bucuresti, indiferent de motiv. Mai multe detalii se gasesc in cadrul site-ul rocazare.ro.